آقا سلام 

من اومدم بعد حدود 3 هفته . ولی خب تا الان سرم حسابی شلوغ بودااا 

یعنی 1 ارائه خیلیییی خیلی سختو پشت سر گذاشتم این ارائه ناز و خوشگلم واسه درس استاد گاموری بود. 

خب از اونجایی که یادم میاد واستون میگم. 

اولا که من یه مرض وحشتناک گرفتم . آنفولانزای وحشی 

تا قبل ازین حتی اسمشو نشنیده بودم والا . دوشنبه شده بود 3 روز که من مریض شده بودم.

و دقیقا همون روز کنفرانس مهم من بود.

با دلبرم رفتیم درمونگاه (قربونش برم من) رفت کارامو کردو اینا بعدشم خودش فرستادم داخل . اون خانوم دکتری ک اونجا بود به من گفت سرماخوردی و یه امپول با یه سیتریزین و تامام. 

امپولو زدیم و رفتیم ارائه رو خیلی قشنگ و پر قدرت دادیم ببین یعنی فووووق العاده بود خیلییی عالی بود خیلی. (خود ارائه عالی بود نه حال بنده زار چون بی نهایت براش وقت گذاشته بودم و زحمت کشیده بودم) 

استادم کیف کرده بود بچه ها هم لذت بردن و هیشکی چرت نزد . نکته مهمش این بود ب نظر من.

و اقا امرووووز که 5شنبست صبح ساعت 8 بنده با دست و پای درازتر رفتم درمونگاه و اقای دکتر گفت کی بهت گفت که سرماخوردی؟؟؟ 

گفتم همین چندروز پیش و فلان . گفت شما آنفولانزا گرفتی عزیزه من اونم نه عادی از نوع وحشیش.

از علائمش بگم واستون بدن دردی که اصلا عادی نیست و انگار دارن با هاون رو تک تک استخونات میزنن سر درد تب خیلی خیلی وحشتناک همش عرق همش عرق من ک کل سقف دهنم تا اخر گلوم همش آفت زده بطور وحشتناک جوری که اصلا نمیتونم چیزی بخورم و قورت بدم . سرگیجه اسهال استفراغ ممکنه یهو غشم بکنین   

همه اینا علائم منه تا جاییکه یادمه. 

خلاصه که خیلی حالم بد بود شبا هم همش تب خیلی شدید و عرق شدیدتر  . فقط پیش دلبر من یکم آروم میگرفتم .

اقا خلاصه ک نگم براتونننن . گفتم دیگه 

اینم از جریانات ما این مدت همش خیلی سخت گیر درس و دانشگاه بودم و همش درس و درس و درس بود تقریبا

ولی من سعی میکنم یکمیم لدت ببرم دیگه  . مثلا همین ک بین کلاسا دلبرو ببینم یا با خودش برمو بیام لذته دیگه .

امیدوارم شما هم با دلبرتون هم دانشگاهی بشید و خودتون متوجه شید ک چه حال و کیفی میده .

الان دیگه خیلی دلم واسه وبلاگ کوچولوی خوشگلم تنگ شده بود واسه همین با این حال زارم اومدم و اینقد نوشتم .

شاید بعدا اومدم اضافش کردم شایدم ی پست جدید گذاشتم

فعلا رفقا 

خیلی ,ارائه ,همین ,وحشتناک ,واسه ,اومدم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بیوگرافی پاورپوینت طلایی فروشگاه اینترنتی دایان شاپ حامی مهاجر هنرمندانه توی کره Tv koreمرجع دانلود فیلم و سریال کره ای شرکت فنی مهندسی ستوس ایران سی نت | www.irancnet.ir